PLUS Briljant 2.0 concept uitgerold in twee vestigingen

Nadat PLUS Koot in Abcoude het spits mocht afbijten in November 2016, zijn nu twee volgende vestigingen van PLUS voorzien van het nieuwe Briljant 2.0 concept: PLUS Schimmel – Panoven in IJsselstein en PLUS Rechtuyt in Schoonhoven. Dit PLUS Briljant 2.0 winkelconcept is een doorontwikkeling op de reeds eerder ingezette Briljant-formule die in 2010 werd geïntroduceerd door de supermarktketen.

Andere winkelinrichting
In de Briljant 2.0-formule is de winkelindeling veranderd. Voortaan is de groenteafdeling direct na de ingang te vinden. De broodafdeling is verhuisd naar achter in de winkel. Met deze nieuwe indeling houdt PLUS Retail niet langer vast aan een indeling naar eetmomenten, zoals in Briljant 1.0. Daar opende de winkel met de ontbijtproducten, dat in de routing gevolgd werd door het lunchmoment (vleeswaren) en het diner (aardappels, groenten en vlees). Verder is er in het nieuwe concept meer ruimte voor Vers en Duurzaam. Een voorbeeld is de introductie van een zogenoemde Makerij waar verse producten als sushi, kibbeling en pizza ter plekke gemaakt worden.

Winkelsigning door Blomsma Retailsigning
Blomsma Print & Sign is als vaste partner betrokken bij het realiseren van alle instore en outdoor signing van de nieuwe en verbouwde PLUS vestigingen. De afgelopen weken is door de specialisten hard gewerkt om de nieuwe vestigingen in IJsselstein en Schoonhoven op te leveren binnen de gestelde deadlines. Door middel van een schitterende 3D applicatie kunt u vanaf uw luie stoel al rondkijken in de PLUS supermarkt van PLUS Schimmel – Panoven in IJsselstein.

web-300x300-5 plus_briljant_ijsselstein1 plus_briljant_ijsselstein

blomsma PLUS Briljant web-300x300-5blomsma PLUS Briljant blomsma PLUS Briljant blomsma PLUS Briljant

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads