PLUS Helmond en Ederveen heropend na verbouwing

PLUS Retail is nog volop bezig met de ombouw van nieuwe en bestaande vestigingen naar het inmiddels al zeven jaar oude Briljant concept. In 2016 werd de opvolger van dit concept, het zogenoemde Briljant 2.0 concept, geïntroduceerd bij PLUS Koot in Abcoude. Daarna volgden er nog 4 vestigingen die gedurende 2016 en 2017 werden omgebouwd naar het Briljant 2.0 concept. Ondertussen loopt de ombouw van vestigingen naar het “oudere” Briljant 1.0 concept gewoon door. Zo ook bij de vestigingen van PLUS in Ederveen en Helmond. Vandaag (dinsdag 20 juni, red.) openen allebei de vestigingen opnieuw hun deuren na een uitgebreide verbouwing.

Van Emté naar PLUS

PLUS van Rinsum in Ederveen is een “nieuwe” aanwinst onder de PLUS vlag. Ondernemer Anton van Rinsum stapte dit jaar over van de Emté winkelformule naar PLUS. De winkel is flink verbouwd. Zo kreeg de vestiging een compleet nieuwe voorpui en een volledig vernieuwd interieur. “Ook gaan we volop investeren in e-commerce, zo kan de consument de boodschappen online bestellen en kan er een keuze worden gemaakt voor bezorgen of via pick-up point klaar laten zetten. We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van een ondernemersgerichte coöperatie om zo nog meer uit het ondernemerschap te halen”, zegt Van Rinsum.

Winkelsigning aangepakt

Ook de complete signing van beide vestigingen werd volledig vernieuwd. Blomsma Print & Sign is als vaste partner van PLUS Retail betrokken bij het realiseren van alle winkelsigning voor de (ver)nieuw(d)e PLUS vestigingen. Zo werden bij beide vestigingen nieuwe lichtreclame’s boven de entree geplaatste en werd de buitengevel opgefleurd met kleurrijke full color afbeeldingen. Ook werd de complete instore signing aangepakt volgens de principes van het Briljant concept. Na een intensieve periode van verbouwen en monteren werden beide vestigingen binnen de deadline en naar grote tevredenheid van beide ondernemers opgeleverd.

winkelsigning plus ederveenwinkelsigning plus helmond
winkelsigning plus helmondwinkelsigning plus helmond
winkelsigning plus helmondwinkelsigning plus helmond

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads