PLUS Servicewinkel unicum in nieuwe winkelformule

Een unicum binnen het PLUS concept, een PLUS Servicewinkel. Het initiatief kwam van ondernemer Ton Henst van Winkelcentrum Heivelden in Best. In samenwerking met PLUS Retail is een voormalige The Read Shop omgetoverd tot servicewinkel. De afgelopen tijd worden er door Blomsma Retailsigning al meerdere PLUS Supermarkten omgebouwd naar de nieuwe Briljant 2.0 winkelformule. Verschil bij het nieuwe concept is bijvoorbeeld dat er niet langer vastgehouden wordt aan een indeling naar eetmomenten, waar dit bijĀ Briljant 1.0 wel het geval was.

Onlangs heeft Ton Henst The Read Shop in dit winkelcentrum overgenomen en besloten hier een PLUS Servicewinkel van te maken. Als voorloper op de 2.0 verbouwing van de supermarkt, welke later omgebouwd zal worden naar de nieuwe winkelformule.

Binnen de Briljant 2.0 winkelformule is veel mogelijk. Zo neemt de servicewinkel alle voormalige functies van The Read Shop over maar in de huisstijl van PLUS. Zo blijft het een vertrouwde boekhandel maar kun je er ook terecht voor lege flessen, de stomerij en kinderen kunnen er wegdromen in een mooie leeshoek.

Blomsma Print & Sign is als vaste partner betrokken bij het realiseren van alle instore en outdoor signing van de nieuwe en verbouwde PLUS vestigingen. De afgelopen week is door de specialisten hard gewerkt om de PLUS Servicewinkel op te leveren binnen de gestelde deadlines.

500x500-PLUS-Best-1 500x500-PLUS-Best-2 500x500-PLUS-Best-3 500x500-PLUS-Best-8 500x500-PLUS-Best-7 500x500-PLUS-Best-4 500x500-PLUS-Best-6 500x500-PLUS-Best-5

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads