Plus Starren krijgt facelift met nieuw interieur en signing

Metamorfose

PLUS Starren gevestigd in winkelcentrum de Beente te Maastricht heeft de afgelopen weken een complete metamorfose ondergaan. In slechts twee weken tijd werd de winkelinrichting volledig verbouwd en vernieuwd. Ook werd de complete indoor signing en outdoor signing vernieuwd naar het nieuwe PLUS Briljant concept. Ondernemer Pascal Starren slaat met de verbouwing een nieuwe richting in waarin vooral “Vers” en “Puur” voorop staan. Zo kreeg de winkel een Sushi-corner waar verse Sushi wordt bereid en een eigen café waar winkelbezoekers  even kunnen ontspannen.

Nieuwe signing

Blomsma Print & Sign kreeg de opdracht om de volledige winkelsigning te vernieuwen. Daarbij werd de oude raambestickering verwijderd en volgens een ontwerp van Buro Otto nieuwe buitensigning aangebracht. Zo werden ruim 250m2 aan full color sfeervisuals aan de binnenzijde van de winkeletalage en nieuwe lichtreclame’s bij de entree’s gerealiseerd. Ook de signing in de winkel zoals schapsigning en wandteksten werden vernieuwd.  Blomsma Print & Sign is vaste partner van PLUS Retail voor het realiseren van de winkelsigning voor PLUS vestigingen die worden omgebouwd naar het PLUS Briljant concept.

plus_starren_wandsigningplus_starren_schapsigning plus_starren_letters plus_starren_visual plus_starren_raamvisual plus_starren_raamsigning plus_starren_etalagesigning plus_starren_entreesigning

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads