Signing draagt bij aan stoere DNA van Blackstone

Blackstone schoenen zorgen al sinds 1992 voor een bijzonder merk. Het is een Nederlands merk dat wordt geproduceerd door een familiebedrijf dat inmiddels de derde generatie aan het roer heeft staan. Het merk begon ooit met een ware werkers-mentaliteit. Vandaag de dag heeft Blackstone zich met haar schoenen weten te ontwikkelen tot een merk dat vooral bekend staat om de hoogwaardige ontwerpen.

Betrouwbare partner

Blomsma RetailSigning verzorgt de instore en outstore signing van zo’n 200 verkooppunten van het schoenenmerk en heeft een nauwe band met de opdrachtgever Roel de Willigen. Roel is Sales manager, vertegenwoordiger van het merk, altijd druk en veel onderweg. Dit maakt het nodig dat hij kan terug vallen op een betrouwbare partner als het gaat om signing en Point-of-Sale materiaal. Daarbij is een vlotte samenwerking ook noodzakelijk in de bewegende retailwereld.

Snel schakelen en een passend voorstel

“De goede relatie met Blomsma scheelt mij ontzettend veel tijd. Ik hoef het maar één keer uit te leggen wat ik bedoel en zij komen vervolgens met een passend voorstel dat aansluit bij de wensen en ideeën van Blackstone. Blomsma snapt wat ik bedoel en werkt het idee altijd extra uit.” Aldus Roel. Blackstone heeft een duidelijk DNA, een eigen handschrift zoals Roel dit noemt. Blackstone vind het belangrijk dat dit ook zo overkomt bij de doelgroep.

Blomsma RetailSigning voorzag naast de signing in de winkels ook de autobestickering van de Blackstone wagen welke gebruikt wordt op evenementen en beurzen. De Defender wordt ingezet in combinatie met vlaggen, hierdoor wordt het de bezoeker gelijk duidelijk dat Blackstone aanwezig is. Daarmee is de identiteit van het merk ook direct zichtbaar; ambachtelijk en stoer. Blomsma vulde deze opdracht aan door in dit geval behalve de bestickering ook de hoes van het wiel achterop te voorzien van naam en logo.

Wilt u het volledige verhaal lezen over de instore en outstore signing van Blackstone of de samenwerking met Blomsma? Download dan de Blackstone Case Study.

Blackstone instore outstore signing blomsma Blackstone instore outstore signing blomsma Blackstone instore outstore signing blomsma Blackstone instore outstore signing blomsma

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads