Stadsconcept Ranzijn Rotterdam voorzien van in- & outstore signing

Bij iedere vestiging van Ranzijn tuin & dier kan men terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor in de tuin, op het balkon of in huis. De winkel aan de Vierhavenstraat in Rotterdam biedt een ruim en eigentijds assortiment voor tuin en dier.

Ranzijn Rotterdam beschikt daarnaast echter ook over een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Daarnaast vind je onder hetzelfde dak een trimsalon en een hondenwasstraat waar je huisdier voordelig getrimd en gewassen kan worden. Het is zelfs mogelijk om in de hondenwasstraat zelf je hond te wassen. Bij Ranzijn Dierenarts Rotterdam kun je terecht voor goede en betaalbare zorg, ongeacht het moment waarop je langskomt met je huisdier.

Blomsma RetailSigning heeft met dit stadsconcept weer een mooi filiaal van Ranzijn opgeleverd, tot volle tevredenheid van de klant.
ranzijn rotterdam blomsma 500x500-web-7 ranzijn rotterdam blomsma ranzijn rotterdam blomsma ranzijn rotterdam blomsma ranzijn rotterdam blomsma

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads