Laat uw winkel opvallen in het donker

Is uw winkel goed zichtbaar in het donker? De herfst is begonnen en het wordt geleidelijk steeds donkerder. Dit betekent dat onverlichte reclameborden slechter zichtbaar worden de komende maanden. Om te voorkomen dat u winkel niet opvalt, is het nu een goed moment om na te denken over de mogelijkheden van lichtreclame.

Lichtreclame helpt bij het bouwen aan een identiteit van uw winkel en zorgt voor een optimale communicatiewaarde. De keuzes in lichtreclame loopt uiteen van led-reclame, neonreclame, doosletters, lichtbakken en gevelletters. Wij helpen u graag met het kiezen van het type lichtreclame dat het beste past bij uw winkel. Hierbij houden wij rekening met het karakter van uw pand, de functie van het lichtobject en denken we mee over factoren die belangrijk zijn bij het aanvragen van vergunningen bij de gemeente.

Onderhoud aan uw lichtreclame
Heeft u al lichtreclame, maar zijn een aantal lichtbronnen kapot? Dan is het belangrijk om de lichtbronnen te vernieuwen, want kapotte signing is net zo’n gemiste kans als geen verlichte signing.

Blomsma Retailsigning is gespecialiseerd in instore- en outstoresigning. Wilt u advies over lichtreclame voor uw winkel? Neem dan contact op met een van onze projectleiders.

Blomsma Retailsigning lichtreclame opvallen in het donker gevelsigning

Blomsma Retailsigning lichtreclame opvallen in het donker gevelsigning

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads