Blomsma Groep pakt groots uit met Open Huis voor 40 jarig bestaan

Op vrijdagmiddag 27 september 2019 vond het Open Huis van de Blomsma Groep plaats. Meer dan 300 gasten namen onder het genot van een hapje en drankje deel aan live demonstraties en rondleidingen en bezochten praktijkgerichte seminars in diverse vakgebieden.

Er werden demonstraties en seminars gegeven door alle Blomsma divisies. Met onderwerpen zoals veiligheidssignalering, signing & bewegwijzering, zonwerende glasfolies, autobelettering, de nieuwe print webshop, de laatste trends in interieurdecoratie met folie en lock out tag out, was er een breed programma samengesteld om bezoekers te informeren en te inspireren. Met name de nieuwste aanwinst, de hypermoderne printer Océ Canon Colorado en de give-aways van de snij- en freesmachine Zünd trokken veel bekijks. Naast de activiteiten konden bezoekers ook genieten van heerlijke hapjes uit de foodtruck, drankjes uit één van de drankencorners, een lekker bakje koffie uit de Fortune koffiecaravan of een ijsje van ijsartiest Ali.

Uitreiking oorkonde door Burgemeester Aptroot

Burgemeester Charlie Aptroot verzorgde aan het einde van de middag een speech waarin hij een oorkonde uitreikte ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Blomsma, waarna Willem Heijboer de gasten in zijn presentatie aan de hand nam langs 40 jaar Blomsma. Het Open Huis werd afgesloten met een keynote speech door trendwatcher/ondernemer Igor Beuker. ’s Avonds vanaf 18.00 uur stonden de deuren van Blomsma open voor familie en vrienden van het personeel, om zodoende het personeel de kans te geven het bedrijf en hun werk te laten zien aan familie en vrienden.

Personeel overhandigt cadeau aan directie Blomsma

Een dag daarvoor, op donderdag 26 september ontvingen Willem Heijboer, Corstiaan Heijboer en Helmert van der Slik, die de directie vormen van de Blomsma Groep, een cadeau van het personeel vanwege het feit dat de Blomsma Groep 40 jaar bestaat. In een speech werd directeur-eigenaar Willem Heijboer gecomplimenteerd voor zijn leiderschap en de knappe prestatie om de Blomsma Groep succesvol en stabiel te leiden in alle sterk concurrerende en dynamische markten waar zij actief is.

Het cadeau in de vorm van een kunstwerk symboliseert de sterke basis van het bedrijf, van waaruit de verschillende vertakkingen groei van afdelingen en mensen vertegenwoordigen.

Dankwoord

Graag willen we alle personeelsleden, bezoekers, partners, sponsors en sprekers bedanken voor hun bijdrage aan ons Open Huis. We mogen dankbaar terugkijken op een succesvol Open Huis ter ere van 40 jaar Blomsma en zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking in de toekomst.Oplossingen

Vakgebieden

Downloads