Gevelreclame voor Sus & So van bio-composiet-materiaal

Voor retailer Sus & So heeft Blomsma RetailSigning het pand voorzien van gevelreclame. Het bedrijf wilde graag een opvallend uitsteekbord wat specifiek was gemaakt van bio-composiet-materiaal. Via NSPS, een leverancier van zelfgemaakte duurzame vezelversterkte kunststoffen, kwam Sus & So bij Blomsma terecht.

Sus & So is een winkel en webshop met eerlijk en biologisch geproduceerde kleding en woonaccessoires. De merkwaarde van Sus & So is sustainable en social. De winkel vindt deze merkwaarde erg belangrijk. Daarom wilde zij dit graag doorvoeren in hun eigen reclame-uitingen door gebruik te maken van gerecycled materiaal. Dit resulteerde in een prachtig gevelbord gemaakt van bio-composiet-plaatmateriaal van NSPS met een bijpassende beugel. NSPS biedt klanten een alternatief voor aluminium of PET plaat door het hergebruiken van producten aan het einde van de economische levensduur. Hieruit ontstaat het product; bio-composiet, dit is geperst plaatmateriaal en bestaat uit natuurlijke (rest)grondstoffen.

Blomsma RetailSigning denkt graag mee met klanten over hun wensen. Wilt u (gerecycled) gevelreclame voor de herkenbaarheid van uw pand? Neem dan contact op met onze projectleiders.Oplossingen

Vakgebieden

Downloads