Instore signing shop-in-shop Landmarkt bij Ranzijn Alkmaar

Blomsma RetailSigning werkt al jaren samen met de winkelketen Ranzijn, waarbij op meerdere vestigingen verschillende instore en outstore signing projecten zijn afgerond. In het betreffende project is in de Ranzijn vestiging van Alkmaar een shop-in-shop gerealiseerd. Het gaat om een mini markt van Landmarkt. Blomsma RetailSigning heeft de instore signing beschilderd en gemonteerd.

Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak met producten voor dier, tuin en huis. Het bedrijf heeft 15 vestigingen verspreidt over Nederland en een webshop. De vestiging van Ranzijn in Alkmaar maakt ruimte voor Landmarkt om haar producten aan te bieden. Landmarkt is een overdekte versmarkt met verse en lokale producten. De producten komen direct van de boer, teler en ambachtelijke producent vandaan. Het belang is dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu en met het welzijn van de dieren. Landmarkt heeft daarom een groot assortiment aan biologische producten.

Wilt u voor uw eigen winkel meer herkenbaarheid creƫren met instore of outstore signing? Blomsma RetailSigning helpt u graag met een passend ontwerp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectleiders.Oplossingen

Vakgebieden

Downloads