Winkelpresentatie in de huisstijl van De Beren

In opdracht van XS architecten heeft Blomsma RetailSigning de signing voor de winkelpresentatie van het bezorgrestaurant De Beren in Amersfoort verzorgd. Het project bestaat uit tijdelijke raambestickering en instore signing. De raambestickering was ter aankondiging van het nieuwe bezorgrestaurant. De instore signing is gebruikt om de huisstijl van De Beren door te voeren in het pand. Opvallend aan de huisstijl is de gele kleur en het logo van De Beren. Het logo is op meerdere plekken met folie aangebracht in het bezorgrestaurant.

De Beren is begonnen als een eetcafé in Rotterdam en nu ruim 30 jaar later beschikt het restaurant over vele vestigingen in Nederland. De Beren wil de komende tijd meer bezorgrestaurants openen, waar Amersfoort één van de net geopende locaties is.

Heeft u hulp nodig met uw winkelpresentatie? Blomsma RetailSigning helpt u graag bij het adviseren van instore & outstore signing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectleiders of een kijkje nemen in onze projectgallery.Oplossingen

Vakgebieden

Downloads