Coolblue opent nieuwe vestiging in Zaventem (België)

Coolblue, één van de grootste webwinkels in de Benelux, heeft begin oktober een winkel geopend in het Belgische Zaventem. De winkel komt er op de Leuvensesteenweg 8 in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). Klanten kunnen er terecht voor advies door specialisten, het afhalen van online bestellingen en service na aankoop. De vestiging in Zaventem is de achtste fysieke winkel voor de online retailer – naast 5 locaties in Nederland en 2 in België (Wilrijk en Lochristi). In de winkel in Zaventem zullen zo’n 20 Coolblue’ers aan de slag gaan.

Alles voor een glimlach

Bij Coolblue staat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Via de ruim 330 verschillende webshops onder de Coolblue formule kunnen klanten zo’n beetje alles bestellen op het gebied van o.a elektronica, witgoed, verzorging, doe-het-zelf en outdoor. Ondanks dat Coolblue vooral online verkoopt maken fysieke vestigingen al vanaf de start van de onderneming bewust onderdeel uit van de strategie. “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen hebben, maar hebben nog een paar vragen of willen het gewoon ‘even vasthouden’. Met persoonlijke aandacht en service doen wij alles voor een tevreden klant.” verklaart Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België.

Instore & outstore signing

Het Zoetermeerse bedrijf Blomsma Groep is vaste partner van Coolblue in het realiseren van alle instore en outstore signing voor de vestigingen van Coolblue. Zo voorzag Blomsma ook de vestiging in Zaventem van alle benodigde winkelsigning zoals gevelsigning, countersigning, wandsigning en raambestickering. “De kwaliteit en flexibiliteit van Blomsma zijn naast het kritisch meedenken dé aspecten die we erg waarderen binnen de samenwerking. Ook in Zaventem zijn we erg tevreden over het opgeleverde eindresultaat”, aldus Annemiek Louter van Coolblue.

Bekijk ook onze projectreferenties van Coolblue Tilburg en het hoofdkantoor in Rotterdam.
Gevelsigning voor Coolblue Zaventem Gevelsigning voor Coolblue ZaventemOutstore signing voor Coolblue ZaventemOutstore signing voor Coolblue Zaventem Instore signing voor Coolblue ZaventemInstore signing voor Coolblue Zaventem Countersigning voor Coolblue ZaventemInstore signing voor Coolblue ZaventemWandsigning voor Coolblue ZaventemIMG_5589

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads