Opening vershal ′Beej Benders′ in Venlo

Het nieuwe versconcept ‘Beej Benders’ opende woensdag haar deuren in hartje Venlo en is een mengvorm van de traditionele voedingswinkel en horeca. Het gaat om een vershal van ruim 2000 vierkante meter. Hier lopen retail en horeca in elkaar over.

Nieuw concept

Met „Beej Benders‟ zet PLUS-ondernemer Geert Benders een nieuw winkelconcept neer. Door rechtstreeks bij vooral regionale producenten in te kopen, zijn de producten herkenbaar, verser en vaak goedkoper dan producten die traditionele supermarkten aanbieden. Telers en boeren die met Vershal Benders samenwerken, moeten méér leveren dan een goed product. Het verhaal achter hun krop sla, yoghurt of stukje vlees is net zo belangrijk als het product. Geert Benders: “In de traditionele supermarkt staat de consument mijlenver van het ambachtelijk bereiden van voedsel. In de nieuwe vershal komt het ambacht terug, doordat de consument er live kan zien en ervaren hoe vakspecialisten en koks hun producten maken en bereiden.

Mengvorm van voedingswinkel en horeca

Bijzonder aan „Beej Benders‟ is de mengvorm van de traditionele voedingswinkel en horeca. De boventoon in het assortiment wordt gevoerd door verse producten en vers bereide gerechten die ter plekke of thuis geconsumeerd kunnen worden. Ook is er ruimte voor workshops, demonstraties en producten van lokale speciaalzaken en startende ondernemers.

Blomsma RetailSigning verzorgde een serie instore signing specials voor Beej Benders. Leuk om te zien dat de traditionele neon hier weer veelvuldig gebruikt wordt.

Beej Benders signing Beej Benders signing Beej Benders signing Beej Benders signing Beej Benders signing Beej Benders signing

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads