Belangrijke informatie van Blomsma Retailsigning inzake het COVID-19 virus

De ontwikkelingen rondom de verspreiding en bestrijding van het COVID-19 virus volgen elkaar in een snel tempo op. De impact is er inmiddels voor ieder bedrijf én individu en daarom staan wij dan ook volledig achter de door de overheid voorgeschreven maatregelen. Voor Blomsma staat de veiligheid voor u als klant en voor onze medewerkers voorop. Maar daarnaast zetten wij optimaal in op het blijven leveren van de diensten en producten die u van ons gewend bent. Daarbij realiseren wij ons dat dit door de maatregelen die de overheid, onze leveranciers en wij zelf nemen niet altijd even makkelijk zal zijn.

Wij zijn bereikbaar voor u

U kunt ons gewoon bereiken op de manier zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers werken wisselend vanuit huis en vanuit ons kantoor, maar kunnen uw vragen blijven beantwoorden en uw opdrachten realiseren. Wij passen daarbij uiteraard alle van overheidswege voorgeschreven en geadviseerde preventieve maatregelen toe om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Wij hebben nog geen signalen ontvangen dat de aanvoer vanuit onze leveranciers door de Coronaproblemen beïnvloed wordt. We hebben dagelijks overleg met onze leveranciers om gezamenlijk het mogelijke effect op de aanvoer van goederen te minimaliseren.

De richtlijnen van onze overheid zijn leidend voor verdere besluiten. Waarbij wij vanuit onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid onze bijdrage willen blijven leveren om de economische impact, die ons allen treft, zoveel mogelijk te minimaliseren.

Wij danken u voor uw begrip en wij wensen eenieder sterkte en wijsheid toe in deze hectische periode.

Directie en team van Blomsma Retailsigning

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads