Informatie aanvragen

Oplossingen

Specialist in het creëren van de ultieme shopping experience

Retail is een uitdagende sector, met name door de komst van online aanbieders en vele concurrenten. Hierdoor is het lastiger om klanten in uw fysieke winkel te krijgen. U moet klanten datgene bieden, waardoor zij graag naar de fysieke winkel willen komen in plaats van online het product te kopen. Hoe zorgt u ervoor dat de kans op meer klanten in uw winkel groter wordt? Dit kan door het creëren van een belevenis in uw winkel, wat helpt bij het bevorderen van de klantbeleving. Een beleving kan men ervaren met hun zintuigen (proeven, zien, horen, ruiken of voelen).

Met instore en outstore signing speelt u vooral in op het zintuig zien. Hierbij is het belangrijk dat uw winkel gezien wordt. Laat daarom uw winkel goed opvallen en zorg voor een verrassende winkelpresentatie. Bij Blomsma RetailSigning zijn we gespecialiseerd op het gebied van instore en outstore signing in de retail. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw winkel zo goed mogelijk te presenteren aan de buitenwereld. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed ingevoerd in de retailwereld. Onze opdrachtgevers bevinden zich in segmenten zoals: detailhandel, horeca, fashion, sieraden, tuin-, dieren- en huishoudelijke speciaalzaken, supermarkten, keukenverkoop, interieurinrichting, automotive en elektronica.

Winkeldecoratie en POS-materiaal

Voor onze opdrachtgevers produceren wij winkeldecoratiemateriaal en ander POS-materiaal. Van de kleine prijskaartjes of labels tot de grote raamstickers en wanddecoraties. Andere voorbeelden zijn: plafondhangers, vloerstickers, stoepbordposters en etalage displays. In nauwe samenwerking met eindgebruikers, communicatie- en mediabureaus verzorgen wij ook de complete aankleding van nieuwe winkels. De producten daarvoor vervaardigen wij met ons eigen productieapparaat. Met raam- of wandvullende visuals brengen wij sfeer in uw winkels en stimuleren wij uw verkoop.

Instore en outstore signing

Outstore signing laat uw winkel opvallen in de winkelstraat en kan bepalend zijn of consumenten de winkel wel of niet binnenlopen. Sprekende gevelreclame en etalagedecoratie is erg belangrijk voor de eerste stap van consumenten. Instore signing draagt bij aan de sfeer in een winkel, versterkt de kracht van het merk of producten en helpt bij het bepalen van looproutes door de winkel. Met producten die wij in eigen huis produceren en desgewenst op uw locatie monteren, decoreren wij zowel binnen als buiten etalageramen, muren en wanden. Voorbeelden van deze producten zijn magnetic wallpaper ofwel magneetbehang, banners of textieldoeken in aluminium frames, peesdoeken, lichtreclames en andere vormen van gevelsigning. Voor specifieke evenementen beïnvloeden wij het straatbeeld met maatwerkspandoeken, beachflags, ballonnenzuilen etc.