Informatie aanvragen

Oplossingen

Specialist in retailsigning

Blomsma is specialist op het gebied van instore en outstore signing in de Retail. Wij vinden de retail een uitdagende sector om voor te mogen werken. Daarin kunnen wij volledig onze specialiteiten zoals snelheid, flexibiliteit, creativiteit en goede prijs- / kwaliteitsverhouding benutten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed ingevoerd in de retailwereld. Onze opdrachtgevers bevinden zich in segmenten zoals: detailhandel, horeca, fashion, sieraden, tuin-, dieren- en huishoudelijke speciaalzaken, supermarkten, keukenverkoop, interieurinrichting, automotive en elektronica.

Sfeer en beleving op verkooppunt

Voor onze retail-opdrachtgevers produceren wij winkeldecoratiemateriaal en ander POS-materiaal. Van de kleine prijskaartjes of labels tot de grote raamstickers en wanddecoraties. Andere voorbeelden zijn: plafondhangers, vloerstickers, stoepbordposters, etalage displays. In nauwe samenwerking met eindgebruikers, communicatie- en mediabureaus verzorgen wij ook de complete aankleding van nieuwe winkels. De producten daarvoor vervaardigen wij met ons eigen productieapparaat. Met raam- of wandvullende visuals brengen wij sfeer in uw winkels en stimuleren wij uw verkoop.

Instore en outstore signing

Er zijn veel manieren om consumenten door sfeer, beleving en actie tot koop te bewegen. Het door ons vervaardigde point-of-sale materiaal levert een belangrijke bijdrage. Met producten die wij in eigen huis produceren en desgewenst op uw locatie monteren, decoreren wij zowel binnen als buiten etalageramen, muren en wanden. Voorbeelden van deze producten zijn magnetic wallpaper ofwel magneetbehang, banners of textieldoeken in aluminium frames, peesdoeken, lichtreclames en andere vormen van gevelsigning. Voor specifieke evenementen beïnvloeden wij het straatbeeld met maatwerkspandoeken, beachflags, ballonnenzuilen etc.