Informatie aanvragen

Plafondsigning

Plafond als extra dimensie

Het plafond vormt vaak een onderschatte dimensie binnen de instore communicatie. Terwijl juist het plafond veel mogelijkheden biedt om krachtig uw boodschap over te brengen. Naast promotionele doeleinden heeft plafondsigning ook in de vorm van bewegwijzering een belangrijke bijdrage in de winkelbeleving van uw klanten. Versterk uw instore communicatie door uw plafondsigning te integreren met de wandsigning en schapsigning. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden die wij in huis hebben.

Promotionele communicatie

Zoals gezegd is plafondsigning prima in te zetten voor promotionele doeleinden. Met plafondhangers, borden en banners kunt u producten nog eens extra belichten of een promotionele actie onder de aandacht brengen. Wilt u gemakkelijk en snel uw uitingen kunnen wisselen? Geen probleem, ook daarvoor hebben wij de juiste systemen in huis waarmee u zelf zeer laagdrempelig uw boodschap kunt wisselen. Natuurlijk staat ons montageteam standby om u wanneer gewenst daarbij ondersteuning te bieden.

Overzichtelijke routing

Plafondborden vallen op en zijn van grote afstand zichtbaar. Daarom zijn deze ook zeer geschikt om in te zetten als bewegwijzering in de winkel. Door op de plafondborden aan te geven welke producten of welke afdeling zich op de bewuste locatie bevindt zullen uw klanten sneller kunnen navigeren. De verschillende toepassingen en systemen van plafondsigning zijn zeer divers, van eenvoudig tot zeer exclusief. Graag adviseren we u over de geschikte toepassing die past binnen uw budget en gewenste uitstraling.