Informatie aanvragen

Wandsigning

Wandsigning van formaat

Wandvisuals versterken de instore communicatie en daarmee de beleving in de winkel. Door wanden te voorzien van een boodschap of sfeervisual creëert u meteen de juiste sfeer en beleving voor uw klanten. Wanden zijn op verschillende manieren te voorzien van passende wandsigning. Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van wandpanelen, full color wandstickers en folie, doekframes of magnetisch “behang” of Airtex® (behang tot 45 meter lang zonder naden!). Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren wij u graag de beste oplossing in materiaal en kwaliteit.

Signing voor iedere toepassing

Wandsigning is op veel verschillende manieren toe te passen. Naast full color wandvisuals en wisselende uitingen kunt u ook denken aan opvallende belettering, displays en verlichte signing. Zo kunt u wanden voorzien van gefreesde teksten uit diverse materialen die vrijstaand / zwevend bevestigd kunnen worden voor een strakke uitstraling. Natuurlijk is het ook mogelijk om verlichte doosletters, lichtbakken of neonverlichting op wanden te monteren. Benieuwd naar al onze mogelijkheden op het gebied van wandsigning? Neem dan contact op, wij adviseren u graag!

Snel visuals wisselen

Blomsma biedt meerdere oplossingen waarmee u snel (grotere) visuals kunt wisselen in de winkel. Dit is een groot voordeel voor bijvoorbeeld seizoensgebonden uitingen of actiematige campagnes. Denk aan doekframes waarin snel en gemakkelijk peesdoeken worden gespannen. Ook bieden wij de oplossing met magnetische wandfolie. Daarmee maakt u de ondergrond geschikt om zeer snel uitingen te kunnen wisselen, zelfs in meerdere lagen over elkaar.