Informatie aanvragen

Outstore Signing

Presentatie in het straatbeeld

Het opvallend presenteren van uw winkel tussen alle andere winkels is best een uitdaging. Hoe zorgt u dat uw winkel goed te vinden is? Dat uw etalage opvalt tussen alle andere? Dat uw doelgroep zich meteen herkent in uw presentatie? Dat kan door signing opvallend en op de juiste manier in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan reclamemateriaal, zoals opvallende gevelreclame, stijlvolle etalagedecoratie en natuurlijk ook aan mobiele reclameborden en billboards. Benieuwd naar hoe uw winkel het beste opvalt in een winkelstraat of elders? Wij adviseren u graag!

Gevelsigning

De gevel van uw pand is uw belangrijkste visitekaartje in het straatbeeld. Met de juiste gevelreclame zal uw doelgroep uw pand al van een afstand herkennen. Gevelsigning is in vele soorten en maten toepasbaar, afhankelijk van uw locatie, budget en geldende regelgeving. Blomsma heeft alle expertise in huis om iedere vorm van gevelsigning op maat voor u te realiseren. Of het nu een “simpele” lichtbak betreft of een complexe gevelreclame. Kijk voor meer informatie en voorbeelden van de mogelijkheden op onze productpagina “Gevelsigning“.

Raamsigning

Raamsigning is net als gevelsigning een onderdeel van uw visitekaartje naar buiten. Het is daarom ook zeer aan te raden om deze twee met elkaar te integreren, zodat het complete plaatje klopt. Maak slim gebruik van uw etalage, maar ook van “loze” ramen en wanden, door deze te voorzien van sfeervolle signing, zoals raamstickers of raambelettering. Hoogwaardig zelfklevend vinyl voorzien van full color prints dragen direct bij aan de koopbeleving en uitstraling van uw winkel. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, wij denken daarin graag met u mee over bestickering!

3D Window dressing

De komst van online winkelen zorgt voor minder bezoekers aan de fysieke winkels. Het vervolg hiervan is leegstand van panden, omdat winkels niet goed bezocht worden en winkeliers besluiten hun winkel te sluiten. Dit gaat ten kosten van de andere winkels in een winkelstraat. Het is zonde om een hele mooie winkelgevel te hebben, waar een leeg pand naast staat. De perfecte oplossing hiervoor is 3D Window dressing.

Window-dressing-1