Informatie aanvragen

3D Window dressing

Leegstand in de winkelstraat

De komst van online winkelen zorgt voor minder bezoekers aan de fysieke winkels. Het vervolg hiervan is leegstand van panden, omdat winkels niet goed bezocht worden en winkeliers besluiten hun winkel te sluiten. Dit gaat ten kosten van de andere winkels in een winkelstraat. Het is zonde om een hele mooie winkelgevel te hebben, waar een leeg pand naast staat. De perfecte oplossing hiervoor is 3D Window dressing.

Window-dressing-3

3D Window dressing

Window dressing is het camoufleren van een leegstaand pand door een 3D-ontwerp op de gevel te plaatsen, door middel van het toepassen 3D raamstickers. Het idee is om leegstaande panden te voorzien van een geprint ontwerp van een winkel. Het ontwerp is op ware grootte gemaakt, zodat het lijkt alsof het pand een echte winkel is. Het gebruik van driedimensionaal beeld geeft het pand diepte. Daarnaast helpt het om potentiële verhuurders een beter beeld te geven van de mogelijkheden van het pand. Ook biedt het adverteerders een kans om producten te promoten op een A-locatie.

Window-dressing-2

Blomsma helpt u graag met het camoufleren van uw pand door middel van Window dressing. Wij hebben alle expertise, productie en montage in eigen huis, waardoor we u altijd snel, adequaat en flexibel kunnen helpen. Wij maken voor u een plan op maat, om tot het beste resultaat te komen.