Informatie aanvragen

Raamsigning

Visueel opvallen

Raamsigning is een krachtig middel om een opvallende uitstraling in het straatbeeld te creëren. Raamsigning is daarnaast multifunctioneel toe te passen. Bijvoorbeeld door uw etalage te voorzien van full color fotoafbeeldingen, door pakkende boodschappen te communiceren, nieuwe producten of acties te promoten en uw klanten te inspireren met innovatieve ideeën. Kortom, een prima gelegenheid om meer communicatiewaarde te bereiken met uw ramen en wanden. Kijk voor inspiratie en voorbeelden ook eens op onze projectgalerij bij onze “Referenties”.

Toepassingen

Raamsigning is in verschillende soorten en maten in te zetten. Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden die we u kunnen bieden:

– Raamvullende full color foto-afbeeldingen
– Contour gesneden full color vormen en beelden
– Decoratieve “etched” glasfolie voor privacy
– Raambelettering (teksten & logo’s) uit gesneden vinyl
– Herpositioneerbare en verwijderbare raamstickers

Graag adviseren we ook u over de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Promotionele raamstickers

Naast de decoratieve en meer “permanente” raamsigning heeft Blomsma ook legio mogelijkheden in huis wat betreft promotionele raamstickers. Zeker voor actiematige toepassingen en seizoensgebonden campagnes bieden wij betaalbare en flexibele oplossingen die passen in uw budget. Denk aan statische hechtende raamstickers, verwijderbare raamstreamers en gemakkelijk aan te brengen raamdecoraties. Kijk voor alle mogelijkheden die we u kunnen bieden op onze productpagina “Raamstickers”.