Informatie aanvragen

POS Materiaal

POS materiaal

Instore presentatiemiddelen (ook wel Point of Sale of Sales Promotions genoemd) zijn er in alle soorten en maten, te beginnen vanaf het kleinste prijskaartje tot grote blow-ups en visuals. Oplage, kleur, vorm, materiaalkeuze en uitvoering kunt u geheel zelf bepalen, of laat u door de specialisten van Blomsma adviseren wat het beste bij uw wensen en budget past. Geen wens is ons teveel, geen vraag te ingewikkeld. Dit geldt zowel voor enkele items in één winkel of een complete restyling van POS materiaal in de gehele winkelketen formule.

Assortiment

Blomsma biedt een groot pakket van presentatiemiddelen en promotiemateriaal voor uw winkel of showroom. Onderstaand een kleine greep uit ons productassortiment:
– Billboards, abri’s en posters
Bureaukalenders in uw eigen huisstijl
Raamstickers, muurstickers, vloerstickers en magneetstickers
– Mobiele presentatiesystemen en –wanden
– (3D) winkeldisplays, tafeldisplays, showcards, mobiles, kopkaarten, schapstroken en schapkaarten / -houders
– Plafondhangers, prijskaarten, prijsborden en sheets
Life-size displays op karton en kunststof
– Reclameborden en wandpanelen
Banners, spandoeken en vlaggen
Gevelreclame en lichtbakken

Snel, flexibel en adequaat

Bij Blomsma bent u verzekerd van een aantal cruciale kernfactoren: snelheid, flexibiliteit en adequate levering. Als geen ander begrijpen we dat voor u de business moet doorgaan en dat uw doelgroep een zeer dynamische behoefte en koopgedrag heeft. Daarom houden wij de lijnen kort en houden we de gehele keten van ontwerp, productie en logistieke afhandeling in eigen huis. Zo kunnen wij in zeer korte tijd grote en kleine campagnes produceren, verdelen en verpakken en per vestiging verzenden. Uw POS campagne is bij ons in goede handen!

White paper: 5 voorwaarden voor een sign strategie

Signing vormt een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie voor retailers. Door signing prominent en consequent toe te passen in en om de winkel wordt de interactie met de doelgroep vergroot. Signing bepaalt daarnaast voor een groot gedeelte de winkelbeleving en het koopgedrag van klanten. Maar wat maakt nu precies dat signing succesvol wordt toegepast? Waar liggen de kansen en waar liggen de valkuilen?

In onze white paper ‘5 voorwaarden voor een succesvolle signstrategie voor retailers’ vertellen we u aan de hand van 5 belangrijke voorwaarden hoe u als retailer signing succesvol kunt toepassen binnen uw winkels of daarbuiten. Te beginnen bij het definiëren van de juiste strategie en vervolgens de vertaling naar de praktijk. Het creëren van de juiste uitstraling, de focus op customer experience, het inzetten van de juiste sign-toepassingen en niet te vergeten de keuze voor ervaren partners die u verder helpen. Al deze factoren komen aan bod in onze gratis white paper “5 voorwaarden voor een succesvolle signstrategie voor retailers”.

Blomsma Retail Signing Download white paper retail strategie 5 voorwaarden