Informatie aanvragen

Banners

Banners voor binnen en buiten

Banners hebben door hun opvallende aanwezigheid een hoge attentiewaarde en zijn er in vele soorten en maten. Van mobiele roll-up systemen tot gevelbanieren en spandoeken. Sommige bannertoepassingen zijn uitermate geschikt voor promotioneel gebruik, andere meer voor permanente signing. Blomsma biedt een breed assortiment aan verschillende bannermaterialen. Graag adviseren wij u op welke manier u banners het meest effectief kan inzetten binnen uw gekozen communicatiestrategie.

Mobiele bannerdisplays

Een veelvoorkomende toepassing zijn mobiele bannersystemen. Denk hierbij aan de bekende roll-up systemen. Roll-up banners zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te transporteren waardoor deze op iedere gewenste locatie gebruikt kan worden. Daarnaast heeft Blomsma ook “vaste” bannersystemen die uitermate geschikt zijn voor presentatie-doeleinden en productpromoties. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en advies!

Bannersystemen in outstore signing

Banners zijn naast point of sale toepassingen ook in te zetten binnen de permanente signing van een winkel of winkelcentrum. Denk aan gevelbanners, spandoeken en aankleding van evenementen en winkelcentra’s. Op de juiste manier toegepast hebben bannersystemen in outstore signing een hoge attentiewaarde binnen de directe omgeving. Bekijk voor meer inspiratie en toepassingen op onze productpagina’s outstore signing en gevelsigning.