Informatie aanvragen

Blow-ups

Promotie met impact

Stel u voor: een manshoge productverpakking van een pak melk, een colafles die reikt tot aan het plafond, een metergrote koekverpakking of een familiepak ijs waar u in kan staan. Zomaar wat voorbeelden van blow-ups die een onuitwisbare indruk achterlaten. 3D Blow-up verpakkingen en life-size displays zijn echte eyecatchers die uw product of actie bij een groot publiek onder de aandacht kunnen brengen. Blow-ups worden daarom regelmatig als guerilla marketinginstrument ingezet om bijvoorbeeld nieuwe producten te promoten.

3D blow-ups

Wilt u een nieuwe product introduceren met de nodige impact? Hebt u een knallende campagne op het oog rondom de nieuwste gadget? Dan zijn blow-ups in 3D dé manier om ook echt op te vallen voor een groot publiek. Blomsma kan productverpakkingen namelijk tot op detail namaken op levensgroot formaat. Niet van echt te onderscheiden dus. Het realiseren van dergelijke blow-ups vergt de nodige expertise en afstemming met u als klant. Graag denken we daarom al vanaf het eerste idee met u mee om uw promotie tot een succes te maken.

Life-size displays

Een andere toepassing van blow-ups zijn life-size displays. Deze displays worden vrijstaand gecontourd in ieder gewenst formaat en vorm. Uitgangspunt is dat deze life-size displays mobiel gebruikt kunnen worden op iedere geschikte locatie, bijvoorbeeld in uw showroom, in de winkel of op evenementen. Blomsma heeft alle expertise en productie in eigen huis zodat we u adequaat van dienst kunnen zijn en zeer korte doorlooptijden kunnen hanteren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!