Informatie aanvragen

Displays

Multifunctionele presentatie

Displays zijn een veelgebruikt communicatiemiddel in en om de winkel, het scala aan diverse toepassingen is haast onbeperkt. Maar voor iedere uitvoering gelden dezelfde criteria: het moet vooral de boodschap duidelijk overbrengen en het koopgedrag van uw doelgroep stimuleren. Daarom adviseert Blomsma u graag een passende oplossing binnen uw gewenste communicatiedoelstelling en budget. Geen idee of wens is ons te gek, graag gaan wij de uitdaging aan om uw winkeldisplays zo succesvol mogelijk in te zetten!

Verschillende uitvoeringen

Displays zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van standaard systemen tot op maat gemaakte blow-up displays. Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden:

– Vrijstaande vloerdisplays
– Mobiele (eiland)displays
– 3D blow-ups
– Kop- en schapdisplays
– Hangende wanddisplays
– Kassa- of baliedisplays

Voor meer informatie en een passend advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

POS pakketten

Displays zijn een belangrijk onderdeel binnen de point of sale communicatie in de winkel. Door de displays op de juiste manier te integreren en te combineren met andere POS materialen verstrekt u het communicatie-effect in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van vloerstickers, schapkaarten, prijskaarten en wobblers die u ook kunt inzetten in uw winkel of showroom. Blomsma biedt een breed assortiment aan POS toepassingen waardoor wij complete POS pakketten voor uw promotiecampagnes kunnen samenstellen.