Informatie aanvragen

Groot formaat printen

Wilt u als retailer opvallen bij uw doelgroep? En uzelf kunnen onderscheiden van de vele concurrentie in de winkelstraten? Dan zijn groot formaat prints de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat uw merk en product goed opvallen bij het winkelende publiek. Blomsma RetailSigning adviseert retailers al jaren over instore en outstore signing, ook groot formaat prints. Voorbeelden van groot presentatiemateriaal (POS materiaal) zijn: posters, uithangborden, reclamestickers, banners, XXL vloerstickers, billboards, XL raamstickers en blow-ups.

plafondsigning Blomsma RetailSigning pos materiaal groot formaat

Posters en uithangborden worden veel in de retail gebruikt en zijn uitermate geschikt om de gewenste boodschap helder en krachtig over te brengen naar de doelgroep. Daarnaast zijn posters in vele soorten en maten leverbaar. Van kleine prijskaartjes tot XXL billboards. U kunt ook kiezen om blow-ups in te zetten om op een opvallende manier een product te promoten. Dit zijn XXL varianten van het betreffende product. Afhankelijk van uw budget en doeleinden bedenken wij samen met u een passende oplossing. Wij beschikken over onze eigen productieafdeling die gebruik maken van de beste apparatuur om groot formaat te printen.

groot formaat blow ups Blomsma RetailSigning

Beleving vergroten met groot formaat prints

Om instore communicatie en de beleving te vergroten kunt u gebruikmaken van grote visuals in de winkel. Door groot formaat sfeerbeelden en wanddecoratie te plaatsen creëert u direct de juiste beleving en sfeer voor uw klanten. Dat kan door gebruik te maken van wandpanelen, wandstickers, Airtex® doeken en fotobehang.

Blomsma RetailSigning is gespecialiseerd in drukwerk op groot formaat. Wij bieden totaaloplossingen voor instore en outstore signing wat volledig aansluit bij uw winkelformule. Bij ons zijn alle formaten drukwerk mogelijk, zowel klein formaat als XL prints. Voor meer informatie over groot formaat printen kunt u contact opnemen met onze projectmanagers.