Informatie aanvragen

Posters

Zichtbare boodschap

Posters zijn een uitermate geschikt communicatiemiddel om uw gewenste boodschap helder en krachtig over te brengen naar uw doelgroep. Dat kan op veel verschillende manieren, zowel binnen als buiten de winkel. Denk aan aanbiedingsposters, raamposters, stoepbordposters, mupi’s en billboards. Consistent uw boodschap uitdragen die aansluit bij de gewenste uitstraling die u wilt bereiken. Blomsma denkt daarom graag met u mee om de maximale communicatiewaarde te bereiken met uw op maat gemaakte posters.

Formaten en uitvoeringen

Posters zijn leverbaar is vele soorten en maten en voor verschillende toepassingen. Van een kleine A4 prijskaart tot en met een XXL billboard formaat en alles wat daartussen zit. Afhankelijk van uw communicatiedoelen en gewenste budget adviseren wij u graag een passende oplossing. Blomsma beschikt over een eigen productie-afdeling voorzien van de nieuwste apparatuur, hierdoor kunnen we snel en adequaat schakelen en alles afstemmen op uw specifieke behoefte. Wij produceren uw posters on-demand en leveren deze wanneer gewenst binnen 24-uur op iedere gewenste locatie in Nederland.

Snel wisselen van boodschappen

Als retailer wilt u regelmatig wisselen van boodschap zodat u snel kunt inspelen op de wisselende behoefte van uw doelgroep. Bij Blomsma begrijpen we dat als geen ander. Vandaar dat wij slimme oplossingen in huis hebben waarmee u snel boodschappen kan wisselen en toch uw presentatie stijlvol weet te houden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van stoepborden, posterclicksytemen, statisch hechtende materialen en magneetposters die snel en zeer gebruiksvriendelijk te wisselen zijn. Benieuwd naar de opties? Wij vertellen u graag meer!