Informatie aanvragen

Prijskaarten

Zichtbaar en overzichtelijk

Het gebruik van prijskaarten in uw winkel heeft twee belangrijke functies:

– Kenbaar maken wat de klant kan verwachten
– De verkoop bevorderen met prijspromoties

Daarnaast is het belangrijk om prijskaarten op een passende manier in te zetten zodat het geen rommel wordt. Een overkill leidt al snel tot verlies van overzicht en uitstraling. Bij Blomsma hanteren we daarom 2 uitgangspunten: gebruik prijskaarten zichtbaar en overzichtelijk. Dit draagt bij aan een heldere communicatiestrategie in uw winkel, waardoor klanten direct weten waar ze aan toe zijn.

Promotionele prijskaarten

Prijskaarten worden over het algemeen voor promotionele doeleinden ingezet. Dan kan op verschillende manieren, zoals in mobiele prijskaarthouders, in schapprofielen of als snel verwisselbare inserts in (prijs)displays. Blomsma produceert prijskaarten in iedere gewenste vorm, oplage of uitvoering. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren we u graag een passende oplossing. Doordat Blomsma alle productie en logistiek in eigen huis heeft zijn zeer korte doorlooptijden, on demand productie en per vestiging gesorteerde leveringen geen enkel probleem.

Slimme oplossingen

Blomsma kent als geen ander de behoefte van retailers om snel te kunnen schakelen en tegelijkertijd het kostenplaatje en de kwaliteit onder controle te houden. Daarom denken wij graag met u mee met innovatieve oplossingen voor POS materiaal, waaronder prijskaarten, schapkaarten en displays op een slimme en kostenbesparende manier in te kunnen zetten. Denk daarbij aan snel verwisselbare systemen, herbruikbare toepassingen en nieuwe materialen. Graag gaan we ook voor u de uitdaging aan om hierin mee te denken!