Informatie aanvragen

Raamstickers

Raamstickers en belettering

Raamstickers (ook wel raamstreamers of glasdecoratie genoemd) hebben een grote attentiewaarde. Zeker in een drukbezochte omgeving, zoals een winkelstraat, bereiken raamstickers een groot publiek voor promotionele doeleinden. Raamstickers zijn daarnaast ook permanent toepasbaar als etalagedecoratie, instore glasdecoratie of outstore raamsigning. Bekijk voor meer informatie over onze mogelijkheden van full-color raambestickering en etalagefolie onze productpagina “Raamsigning”.

Toepassingen

Raamstickers zijn er in verschillende soorten en maten, van ultra verwijderbaar tot permanent hechtend en van statisch hechtende materialen tot stickers voorzien van spotlijm. Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren wij u graag de juiste oplossing in materiaal en kwaliteit. De meest toegepaste soorten van promotionele raamstickers (actiestickers, promotiestickers, etalagestickers en uitverkoop/sale stickers) en raambelettering:

– Statisch hechtende stickers
– Stickers voorzien van verwijderbare lijmlaag
– Stickers voorzien van spotlijm op beeldzijde

Statisch hechtende stickers

Statisch hechtende stickers zijn ideaal in te zetten voor promotionele POS campagnes. Statisch hechtende stickers hebben als grote voordeel dat ze vrijwel op iedere ondergrond toe te passen zijn, zeer gemakkelijk te verwijderen en te verplaatsen zijn. Alle voordelen van statisch hechtende stickers op een rijtje:

– Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
– Zowel met beeldzijde naar binnen of buiten leverbaar
– Herpositioneerbaar en herbruikbaar
– Hoeft niet “nat” geplakt te worden
– Krachtige beeldkwaliteit
– In iedere gewenste contour / vorm leverbaar