Informatie aanvragen

Schapkaarten

Onderdeel van schapsigning

Schapkaarten maken onderdeel uit van een bredere schapsigning. Het is daarom van belang dat schapkaarten ook naadloos zijn in te passen binnen de schapsigning van de winkel. Schapkaarten zijn in vele soorten en maten te leveren, afhankelijk van de gewenste toepassing en budget. Zo realiseert Blomsma schapkaarten van hoogwaardige uitstraling en kwaliteit, maar ook promotionele toepassingen die actiematig worden toegepast. Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden en toepassingen van schapkaarten.

Schappanelen

Het voorzien van schappen met opvallende en krachtige schappanelen heeft een belangrijke bijdrage aan de visuele presentatie en verkoop van uw product. Denk aan full color schappanelen als achtergrondprofiel, of samengestelde schappanelen als presentatiewand, of schappanelen in een opvallende vorm en contour, zoals 3D panelen. Geen uitvoering is onbespreekbaar, geen idee is ons te gek. Onze specialisten laten ons graag uitdagen om een opvallende presentatie voor u neer te kunnen zetten.

Schapprofielen, stoppers en stroken

Naast schappanelen levert Blomsma ook andere soorten schapsigning, zoals prijsprofielen, schapstoppers en schapstroken in iedere gewenste vorm en oplage. Zodoende kunt u het hele pakket van signing in, op en rondom het schap aan ons overlaten. Ook wanneer uw schapkaarten, stoppers en stroken onderdeel uitmaken van een actiematig en wisselend point of sale promotiepakket bieden wij u een oplossing op maat. Neem voor meer informatie en een passend advies gerust contact met ons op!