Informatie aanvragen

Formule Restyling

Winkelformules vernieuwen

Formule Restyling kan helpen wanneer de behoeften van consumenten en de retailmarkt veranderen. Succesvolle winkelketen spelen in op veranderingen door te zorgen dat winkelformule steeds ‘future-proof’ blijft. Soms vereist dat een flinke aanpassing van het bestaande winkelconcept. Het aanpassen van de winkelformule is geen dagelijkse kost en brengt veel aandachtspunten met zich mee.  Een partner die u daarin kan ondersteunen en flexibel met u meedenkt over het aanpassen van de instore en outstore signing is dan onmisbaar!

Winkelformule op maat restylen

Is uw winkel toe aan een formule restyling? Dan bent u bij Blomsma aan het juiste adres om samen een plan van aanpak te maken hoe u dit het beste kunt aanvliegen. Daarbij vormen een aantal uitgangspunten de basis voor een succesvolle implementatie.

– Wat zijn uw communicatiedoelstellingen naar de klant?
– Welke deadlines en logistieke uitdagingen zijn er?
– Heeft u een bepaald budget voor ogen?

Aan de hand van deze uitgangspunten bepalen we samen met u een aanpak op maat om uw winkelformule om een zo tijds- en kostenefficiënt mogelijke wijze te realiseren.

Alles onder één dak

Blomsma heeft alle routines en technieken in huis om u snel en op de juiste manier te kunnen bedienen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een grote capaciteit van zowel eigen productie als eigen montageteams. Daardoor zijn wij in staat om zeer snel te schakelen en met zeer korte doorlooptijden te werken. Graag laten we u daarin uzelf overtuigen. Bekijk daarom ook onze projectreferenties en testimonials van andere retailers die u voorgingen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om een kijkje in onze productie te komen nemen!