Informatie aanvragen

Formule Restyling

Winkelformules ontwikkelen

De consument verandert, de behoeften veranderen en de retailmarkt verandert ook. Succesvolle winkelketens spelen hier op in en zorgen dat de formule steeds “future-proof” blijft. Soms vereist dat een forse aanpassing van het bestaande winkelconcept. Formule restyling is geen dagelijkse kost en brengt veel aandachtspunten met zich mee. Dan is een partner die u daarin kan ondersteunen en flexibel met u meedenkt in bijvoorbeeld het aanpassen van de instore en outstore signing erg welkom.

Formule restylen is maatwerk

Is uw formule aan een restyling toe? Dan bent u bij Blomsma aan het juiste adres om samen een plan van aanpak te maken hoe u dit het beste kunt aanvliegen. Daarbij vormen een aantal uitgangspunten de basis voor een succesvolle implementatie.

– Wat zijn uw communicatiedoelstellingen naar de klant?
– Welke deadlines en logistieke uitdagingen zijn er?
– Heeft u een bepaald budget voor ogen?

Aan de hand van deze uitgangspunten bepalen we samen met u een aanpak op maat om uw formule om een zo tijds- en kostenefficiënt mogelijke wijze te realiseren.

Alles onder één dak

Blomsma heeft alle routines en technieken in huis om u snel en op de juiste manier te kunnen bedienen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een grote capaciteit van zowel eigen productie als eigen montageteams. Daardoor zijn wij in staat om zeer snel te schakelen en met zeer korte doorlooptijden te werken. Graag laten we u daarin uzelf overtuigen. Bekijk daarom ook onze projectreferenties en testimonials van andere retailers die u voorgingen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om een kijkje in onze productie te komen nemen!