Informatie aanvragen

Winkel restyling

In het geval een complete winkelverbouwing om wat voor reden dan ook (budgettair) niet tot de mogelijkheden behoort, helpen wij u graag mee met een restyling van uw winkel. Kleine veranderingen in kleur, instore en outstore signing kunnen een winkel al een compleet andere uitstraling geven, klanten (weer) tot een aankoop verleiden en uw merk beter positioneren in de markt. Zo’n winkel restyling laat aan uw klanten zien dat u mee wilt gaan met de tijd en de trends van nu en dat ‘beleving’ één van de belangrijkste factoren is om tijd te besteden in de winkel.

Restyling van het winkelinterieur

Een restyling van uw winkel kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Eenvoudige en kostenefficiënte ingrepen, zoals het omkleuren van deuren en meubels met interieurfolie, geven uw winkel al direct een totaal andere ‘look & feel’. Maar een restyling kan veel verder gaan dan dat. Om uw winkelinrichting een modern en authentieke uitstraling te geven, kunnen we full colour fotowanden plaatsen, lichtbakken plaatsen (bijv. met neon), de balie van folie voorzien in een patroon en kleur van uw voorkeur, wanden omkleuren met folie, tegels overplakken met interieurfolie, ramen voorzien van privacyfolie (desgewenst met uw logo eruit gesneden) en posters en stickers leveren in uw (nieuwe) huisstijl.

Restyling van de buitenkant van uw winkel

Uiteraard is de buitenkant van uw winkel één groot uithangbord voor bezoekers en ook daar zal een restyling een oplossing kunnen zijn om aan uw klanten en voorbijgangers te tonen dat u met uw tijd meegaat. U kunt uw gevel een geheel nieuwe ‘look’ geven door middel van folie (in ieder gewenste kleur), iets waar we zeer veel en goede ervaring mee hebben bij Blomsma Retailsigning. Gevelreclame in de vorm van een lichtbak en/of freesletters in uw huisstijl zorgen ervoor dat uw merk gezien wordt, overdag en ’s avonds. Ramen kunnen beletterd worden met full colour stickers en stoepborden worden omgekleurd door middel van folie. Op deze manier kunt u op een kostenefficiënte manier uw winkel een metamorfose geven.

Van ontwerp naar montage

Weet u al exact wat uw wilt en welke specificaties alle materialen moeten hebben? Dan verzorgen wij graag de productie en montage. Als u behoefte heeft aan ondersteuning bij het bepalen van de vormgeving van de signing binnen of buiten uw winkel, dan staat onze ontwerpstudio klaar om uw logo of (gewenste) huisstijl te vertalen naar visuals. Ons ontwerpteam zal met ontwerpen komen die precies passen bij de sfeer die u voor winkel voor ogen hebt. Vervolgens zal onze productieafdeling zorgen dat uw belettering, wandvisuals of prints perfect geprint worden in de kwaliteit die u van Blomsma mag verwachten.