Informatie aanvragen

Winkelpresentatie

Outstore signing

De winkelpresentatie van uw winkel begint al op straat. Is uw winkel goed vindbaar voor uw doelgroep? Is uw winkel herkenbaar tussen alle andere winkels? Is uw gevel een visitekaartje in de straat? Is uw etalage uitnodigend genoeg om klanten naar binnen te trekken? Straalt uw winkel van buiten uit waar uw merk voor staat? Veel vragen die positief beantwoord kunnen worden door de inzet van krachtige, stijlvolle en passende outstore signing. Wij gaan verder dan het principe “u vraagt, wij draaien”, liever adviseren wij u over praktische mogelijkheden en houden daarbij uw doelstellingen als uitgangspunt.

Instore signing

Uw doelgroep moet zich herkennen in uw winkelpresentatie. Instore signing heeft hier een grote rol in.  De juiste mix van inrichting, aankleding en promotie maakt een bezoek aan de winkel tot een ware beleving voor uw klant. Blomsma is niet de partij die een compleet inrichtingsplan voor uw winkel maakt, wel helpen wij u om uw instore communicatie zo succesvol mogelijk in te kunnen zetten. Van permanente signing tot promotionele actiemateriaal en alles wat daartussen in zit bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie hierover op onze productpagina “Instore Signing”.

Point of sale acties

Zoals gezegd moeten ook de promotionele acties passen in de communicatiemix van uw winkel. Promotioneel point-of-sale materiaal is op heel veel verschillende manieren toe te passen. De belangrijkste uitgangspunten zijn: het moet de boodschap duidelijk overbrengen, het moet praktisch toe te passen zijn en het moet kostentechnisch rendabel zijn. Aan de hand van deze “gouden regels” kijken wij graag kritisch met u mee hoe wij uw point-of-sale materiaal zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Benieuwd naar de verschillende toepassingen van point-of-sale materiaal? Kijk dan op onze POS-productpagina met verschillende POS-materialen welke wij voor u kunnen ontwerpen en produceren.