Bel ons:
079 330 1000

Over ons

Specialist in retailsigning

De naam Blomsma RetailSigning zegt het al: wij zijn specialist op het gebied van Instore & Outstore Signing in de retailsector. Wij ondersteunen retailers op het gebied van krachtige visuele communicatie die bijdraagt aan de vindbaarheid, sfeerbeleving en omzet van fysieke winkels, winkelcentra en andere retailgerelateerde omgevingen. Dat doen we al vele jaren, en naar tevredenheid van vele grote en kleinere opdrachtgevers.

Total project management

Bij alle projecten adviseren en versterken Blomsma-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productassortiment. Voor grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

3M Select Platinum Graphic Provider

De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland.  Door onze nauwe samenwerking met  3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Blomsma Groep

Blomsma RetailSigning maakt onderdeel uit van de Blomsma Groep. Sinds de oprichting in 1979 is Blomsma uitgegroeid tot een begrip binnen verschillende specialisaties van visuele communicatie. Van zakelijk drukwerk tot veiligheidssignalisatie en van autobelettering tot formule restyling en winkel restyling, al deze vormen van visuele communicatie worden onder 1 dak gerealiseerd. Blomsma heeft dan ook de beschikking over een grote capaciteit in mensen en machines om zowel grote multinationals als ZZP’ers passend van dienst te kunnen zijn.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads