Informatie aanvragen

Werken met ons

Advies vanuit praktijk

Bij de Blomsma Groep heeft u de juiste en voor u vertrouwde contactpersonen. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om u optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden. Wij informeren u over actuele ontwikkelingen, materiaal innovaties, montagemogelijkheden en onze online bestelsystemen voor repeterende producten.

Projectmanagement

Voor grote en veelomvattende projecten en volumeproducties formeren wij strategische projectteams. Op het gebied van logistiek, productie en montage adviseren en versterken onze collega’s van de verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheden en productassortiment. Met elkaar spreken wij de taal van de retailer, waardoor we in staat zijn om snel en adequaat te kunnen reageren op iedere behoefte.

VCA-gecertificeerde monteurs

Ons ‘alles in één hand’ concept wordt ervaren als helder en compleet. Het is een beproefd traject van inventarisatie, rapportage, presentatie, productie en montage. Die montage van signing gebeurt door onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs. Bij al onze werkzaamheden geldt nationale of internationale wetgeving en normering als basis. Veel belang hechten wij aan veiligheid. Daarom krijgen onze medewerkers machinetrainingen en het gebruik van hoogwerkers, glazenwassersgondels, etc.

Garantie en milieu

Groot is onze kennis van signmaterialen, print- en verwerkingstechnieken en montagemethoden. Met inachtneming van milieubelasting leveren wij u alleen materialen die voor de specifieke toepassing gegarandeerd geschikt. Eén van onze leveranciers van zelfklevende materialen is 3M. Door onze constructieve samenwerking met 3M helpen wij retailers, gebouwbeheerders, facilitair managers en architecten met heel specifieke vormen van oppervlakte- en glasafwerking.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads