Indirect verlichte doosletters voor Miss Etam Arnhem

Doosletters, die ook wel boxletters worden genoemd, zijn driedimensionale letters of figuren die ook van verlichting kunnen worden voorzien. Met doosletters creƫert u met uw winkel of bedrijfspand een professionele uitstraling en u zorgt ervoor dat uw merkbekendheid stijgt.

Doosletters kunnen direct maar ook indirect verlicht worden. De lichtuitstraling vindt dan aan de achterzijde van de letter plaats, zodat het contour van uw bedrijfsnaam of merk stijlvol verlicht op de gevel aanwezig is. Deze subtiele verlichting geeft een bijzonder chique uitstraling aan uw gevel of etalage.

Doosletters boxletters Miss Etam Arnhem Kronenburg Blomsma RetailSigning

Deze week mochten we als vaste partner van Miss Etam voor alle instore en outstore signing, deze indirect verlichte doosletters installeren voor de Miss Etam vestiging in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Met deze lichtreclame zorgt Miss Etam ervoor dat de attentiewaarde van hun winkel stijgt en daarmee, door de hoge kwaliteit doosletters die geleverd zijn, ook voor een versterking van haar imago binnen de doelgroep!