Plus Scharendijke en The Read Shop op splinternieuwe locatie

Ambitieus project

Na jaren van bouwen, plannen en inrichten was het deze zomer dan eindelijk zo ver; de splinternieuwe vestiging van Plus Supermarkt in Scharendijke werd officieel geopend door de eigenaars Michel en Richard Fennet. Daarmee komt er een eind aan de “oude” vertrouwde winkel van de Plus aan de Dorpsstraat. Het nieuwe pand aan de Boutlaan in Scharendijke is een echter een grote aanwinst voor het winkelende publiek. Naast een totaal vernieuwde Plus vestiging hebben ook The Read Shop, Hallmark, DIO, Prima en bloemenzaak “De Bloemensuper” een plaats gekregen. Met voldoende parkeerruimte en een ruim aanbod is het ambitieuze project van de gebroeders Fennet een trekpleister van publiek uit de hele regio.

Lokaal en duurzaam

De samenwerking van Plus Supermarkten met The Read Shop, Hallmark, DIO en Prima zorgt ervoor dat bezoekers alles onder één dak kunnen binden. Plus Scharendijke is daarnaast één van de vele Plus vestigingen die recent helemaal zijn ingericht naar het nieuwe “Briljant” concept van Plus. Binnen dit concept wordt lokaal en duurzaam ondernemerschap aangevuld met veel aandacht voor streek- en kwaliteitsproducten. Ook al hebben de lokale bewoners even moeten wennen aan het idee, de reacties zijn overwegend positief na een bezoek aan de nieuwe Plus. Ook de ondernemers zijn erg content met hun nieuwe aanwinst. Richard Fennet daarover: “We hebben er samen iets moois van gemaakt. Ik ben erg tevreden met het afgeleverde resultaat van Blomsma”.

Blomsma is als vaste partner van PLUS Retail betrokken bij de formule restyling voor alle vestigingen door de supermarkten te voorzien van onder andere nieuwe gevelsigning, wandvisuals en teksten, schapsigning en point of sale materiaal.