Signing vestiging Ranzijn Tuin & Dier De Bilt

Retailer van het jaar

Op woensdag 4 maart opende retailketen Ranzijn Tuin & Dier alweer haar 10e vestiging in Nederland in de De Bilt, vlakbij Utrecht. De “Retailer van het jaar 2014” in Tuinzaken timmert daarmee hard aan de weg in de regio Utrecht, na de opening van Ranzijn Amersfoort vorig jaar. Op 25 maart van dit jaar staat tevens de opening gepland van de 11e vestiging in Velserbroek.

Signing filiaal

Evenals voor Ranzijn Amersfoort mocht Blomsma in nauwe samenwerking met Ranzijn alle instore en outstore signage produceren en monteren voor de nieuwe vestiging. Zo werd de visuele aankleding in de winkel gerealiseerd met de inzet van diverse pos materialen en wanddecoraties. Daarnaast monteerde Blomsma alle buitenreclame in de vorm van gevelborden, vlaggen en spandoeken.

Blomsma is de vaste partner van Ranzijn Tuin & Dier bij het realiseren van de volledige winkelinrichting van nieuwe vestigingen. De maatwerkoplossingen van Blomsma op het gebied van visuele communicatie zijn gestoeld op een projectmatige aanpak en jarenlange ervaring in de retailsector. Naast Ranzijn behoren diverse landelijke retailketens tot ons klantenportfolio.