Winkelsigning Plus Verheul Benthuizen

Heropening Plus Verheul

Op woensdagmorgen 7 oktober heeft burgemeester Liesbeth Spies, van de gemeente Alphen aan den Rijn, het winkelcentrum Prins Willem Alexanderplein in Benthuizen geopend. Dit deed ze samen met de kinderen van de Arnoldus van Osschool en de School met de Bijbel uit Benthuizen. Belangrijkste trekpleister van het winkelcentrum is supermarkt Plus Verheul. Deze Plus vestiging is de afgelopen weken grondig uitgebreid en meteen omgebouwd naar een vernieuwd winkelconcept. De totaal vernieuwde supermarkt die bijna twee keer zo groot als voorheen en is van al de nieuwste technieken voorzien, zoals de mogelijkheid van zelfscannen.

Lokaal gericht ondernemen

Verder heeft PLUS Verheul hard gewerkt aan een assortiment wat volledig afgestemd is op de lokale markt. Zo vinden klanten in de winkel brood van bakker Jongerius, een volledig assortiment van Unipharma geneesmiddelen, lokale specialiteiten en heerlijke speciaal bieren van Bierbrouwerij de Molen in Bodegraven. Ook kunnen klanten tot begin volgend jaar bij PLUS Verheul gebruik maken van de Personal Shopper dienst via ubermart.nl. Deze dienst die zeer toegankelijk is biedt de klant de mogelijkheid om de boodschappen binnen twee uur thuis te laten bezorgen.

Blomsma is als vaste partner van Plus Retail betrokken geweest bij de ombouw van Plus Verheul naar het Briljant-concept door de supermarkt te voorzien van onder andere nieuwe gevelsigning, wandvisuals, schapsigning en point of sale materiaal.