Informatie aanvragen

Decoratie & montage

Montage op locatie

Blomsma heeft de beschikking over een goed uitgerust en vakkundig montageteam dat op elk moment, op iedere gewenste locatie kan worden ingezet. Ons montageteam bestaat uit gekwalificeerde vakmensen die garant staan voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Of het nu gaat om de montage van gevelreclame, het plakken van een bord of de realisatie van een technisch complexe gevelreclame. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg, geen klus is ons te gek. Door onze grote capaciteit kunnen we snel en adequaat schakelen en projecten in korte tijd realiseren.

Gecertificeerde monteurs

De montage van signing gebeurt door VCA-gecertificeerde monteurs. Bij al onze werkzaamheden geldt nationale of internationale wetgeving en normering als basis. Ook hechten we veel belang aan veiligheid. Daarom krijgen onze medewerkers machinetrainingen voor het gebruik van hoogwerkers, glazenwassersgondels, etc. Ook zijn onze decorateurs opgeleid en gekwalificeerd om volgens de door fabrikanten gestelde richtlijnen de materialen te verwerken. Zo kunnen we langdurige garanties afgeven op onze productkwaliteit. Zo is Blomsma één van de 3M Selected Platinum Providers.

Technisch advies

Stel, u heeft een fantastisch idee voor een eyecather van formaat. Maar u heeft geen idee hoe dit technisch gerealiseerd moet worden. Geen zorg, daarvoor kunt u ook bij Blomsma terecht. Wij hebben de beschikking over technische vakmensen die verstand hebben van bouwconstructies, elecktra, montagetechnieken en materialen. Graag denken we met u mee hoe uw idee ook technisch haalbaar is te realiseren. Ook wat betreft de wet- en regelgeving nemen we u graag de zorg uit handen. Zo verzorgen wij trajecten voor vergunningen en klikmeldingen.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads