Informatie aanvragen

DTP & vormgeving

Controleren van grafische documenten

DTP & vormgeving helpt sneller te schakelen binnen een organisatie. Iedere opdrachtgevende organisatie is anders georganiseerd. Daarom werken wij zowel voor opdrachtgevers met en zonder eigen studio of DTP-afdeling. In alle situaties zijn wij alert op een tijdige ontvangst van de juiste grafische documenten en of deze aan de gewenste specificaties voldoen. Daardoor zijn wij in staat om snel te schakelen door de inzet van de juiste mensen en de juiste technieken.

Creativiteit en inlevingsvermogen

In de regel levert een bedrijf met eigen grafisch creatieve medewerkers ons kant-en-klaar materiaal aan. Maar opdrachtgevers zonder DTP-ers doen een beroep op onze creativiteit en inlevingsvermogen. Zo ontvangen wij regelmatig door het reclamebureau of fotograaf gemaakte foto’s. Voor onze afdeling DTP & vormgeving is dit de uitgangssituatie voor het creëren van bijvoorbeeld point-of-sale materiaal. Soms is de input nog eenvoudiger. Bijvoorbeeld een aangeleverd kledingstuk waarvan wij de textielprint of het design decoratief verwerken in decoratiemateriaal zoals wand- of raamstickers, schapkaarten of posters.

Meedenken en advies

Ook voor klanten die kant en klare grafische documenten aanleveren zijn wij een deskundige en betrouwbare partner. Onze toegevoegde waarde zit hem dan vooral in procesoptimalisatie en materiaalkennis. Hoe eerder wij bij een creatie betrokken worden, hoe beter wij onze deskundigheid kunnen aanwenden. Bijvoorbeeld door tijdig te adviseren over de mogelijkheden en voordelen van de verschillende druktechnieken, formaten, materialen en kleurgebruik. Tijdige betrokkenheid kan ook flinke kostenbesparingen tot gevolg hebben en leiden tot een verkorting van de levertijd.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads