Informatie aanvragen

Logistiek & fulfillment

Logistiek tot op de winkelvloer

Na productie van uw communicatiemiddelen op onze machinepark, volgt onherroepelijk de verzending. Afleveren als bulkgoederen bij uw expeditieafdeling of distributiecentrum is een mogelijkheid. Maar de dienstverlening van Blomsma reikt voor de retailsector tot op de winkelvloer. Het is efficiënter en voordeliger om ook de logistiek & fulfillment van de promotiematerialen aan ons over te laten.

Fulfillment is efficiënt ingericht traject

Voorafgaand aan de daadwerkelijke productie informeren en adviseren onze projectmanagers u over gebruik en kostenbepalende aspecten van bijvoorbeeld promotie-, campagne- en decoratiematerialen. Dit betreft zowel maatvoering, materiaalgebruik, druk- en nabewerkingstechniek. Samen stellen wij het in alle opzichten meest ideale productpakket samen. Gelijktijdig met het bepalen van de oplage bepalen we de verdeelsleutel en pakketsamenstelling per kantoor of winkel. Op basis van uw gegevens maken we verdeellijsten en verzendinstructies. Na de productie verzorgen wij in eigen huis het volledig traject van inpakken tot en met de aflevering op uw locaties.

Pakket afstemmen op filiaal

Een goede verdeelsleutel voorkomt verspilling en leidt tot de meest optimale winkelinrichting. Die verdeelsleutel kan op verschillend manieren tot stand komen. Bijvoorbeeld op basis van het productassortiment in de winkel of de filiaalgrootte. Maar ook de presentatiemogelijkheden die de verkooplocatie biedt. Zo krijgt iedere locatie periodiek een jaarlijks vastgesteld pakket decoratie- en promotiematerialen van optimale maatvoering en aantallen.

Productie en voorraadbeheer

Hoe meer productuitvoeringen, oplageverschillen en pakketsamenstellingen, hoe belangrijker het voorbereidende traject is. Uit oogpunt van efficiëntie en dus kostenbesparing kunnen deze factoren de keuze van productiemethode en uitvoering bepalen. In bepaalde gevallen kan het zinvol zijn te werken met voordrukken die wij voor u op voorraad houden en het indrukken in de gewenste hoeveelheid. Belangrijk voordeel om bij Blomsma klant te zijn is dat u niet afhankelijk bent van meerdere leveranciers. Alle materialen worden op één adres geproduceerd, vergaard, verpakt en verzonden. Wij leveren op juiste moment in juiste hoeveelheden en samenstelling.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads