Informatie aanvragen

Projectmanagement

Totaal projectmanagement

De retailbranche is continu in beweging, dat vereist dus een flexibel vermogen om snel in te kunnen spelen op de veranderende vraag. Als retailer wilt u zich daarom focussen op uw core-business, de winkel en de uitstraling ervan. Alle rompslomp eromheen wilt u het liefst neerleggen bij een betrouwbare partij die u alle zorg uit handen neemt. Blomsma is die partij. Met onze totaal projectmanagement service verzorgen wij het geheel van alle signing in en om uw winkel, vanaf het ontwerp tot en met de productie, logistiek en montage op locatie.

Alles onder één dak

Bij Blomsma hebben we alle technieken, kennis en ervaring in huis om u voor iedere vraag van dienst te kunnen zijn. Of het nu een enkelvoudige klus is zoals het plaatsen van een lichtbak, tot aan het uitrollen van een complete POS campagne voor al uw vestigingen. Doordat Blomsma alles onder één dak heeft houden wij de lijnen kort, kunnen we zeer snel reageren op u behoefte en houden we meteen de kosten en de kwaliteit onder controle.
Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Gekwalificeerde projectleiders

Om ervoor te zorgen dat uw opdrachten in goede banen wordt geleid hebben we ervaren en gekwalificeerde projectmanagers in dienst die aan u gekoppeld worden. Zo hebt u altijd een direct contactpersoon die u dag en nacht kunt bereiken voor advies en vragen. Onze projectleiders zijn gepokt en gemazeld in het retailvak, zij weten als geen ander wat belangrijk is om uw communicatie in de winkel succesvol in te zetten. Meer weten over onze medewerkers? Bekijk dan de pagina “Over ons”.

Oplossingen

Vakgebieden

Downloads